MHP Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, seçim çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını ziyareti ile sürdürüyor.

 

 

 

Prof. Aycan; Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret ederek şube başkan Mehmet Seyfioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü ve gündemle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Aycan, buradaki ziyaretinde sivil toplum kuruluşlarının toplumun bilinçlenmesi açısından büyük sorumluluklar altında bulunduğuna dikkat çekerek, tam demokratik bir toplum için de bu kuruluşların daha aktif olması gerektiğini söyledi. Kendisinin de TÜRKAV ve Türkiye Kamu-Sen üyesi olduğunu kaydeden Prof. Dr. Sefer Aycan, sivil toplum kuruluşlarının daha güçlü hale gelmesi gereğine işaret etti.

 

 

MHP Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, hükümetin ve iktidarın yanlışları karşısında kendi partisinin il başkanı ve milletvekillerinin bile AK Parti'yi eleştiremediği bir dönemde kendisinin kamu görevlisi olmasına rağmen her gün eleştiriler yönelttiğine vurgu yaptı.