Bugün akşamın ilerleyen saatlerinde Habibe Öçal'ın twitter'de yapmış olduğu: "ABD başkanı Biden'in açıklamalarına kınama mesajı yayınlayan @herkesicinCHP burunlarının dibindeki ortakları @HDPgenelmerkezi'nin  aşağılık açıklamalarına neden ses çıkarmıyorlar. Bu ne yaman çelişki @Ali_Oztunc" açıklamasına Ali Öztunç'tan yanıt gecikmedi.
 

Ali Öztunç; ''Bana laf söyleyeceğine bu fotoğrafa cevap ver. Sonra da Türkoğlu kaymakamını neden sürdürdün onu açıkla. Beni daha da fazla konuşturma. @habibeocal46'' diyerek Recep Tayyip Erdoğan'ın Osman Baydemir ile elele gözüken bir fotoğrafı paylaştı.

Habibe Öçal bu paylaşım sonrası şu açıklamayı yaparak ''Işiniz gücünüz yalan ve iftira konuşsan ne olacak yalan ve iftiradan kim ölmüş @Ali_Oztunc'' diyerek Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımını paylaştı.

Ali Öztunç buna cevap olarak:''Kahramanmaraş seni de beni de iyi bilir. Kardeşlerin hariç hiç bir hemşerimize faydan olmamıştır. Var mısın yok musun belli bile değil. Sana cevap vermeye de seni dikkate almaya da değmez. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştığının farkındayız. @habibeocal46'' bu atışmaya noktayı koydu.

CHP Genel Başkan yardımcısı Ali Öztunç'un attığı twitterda Habibe ÖÇAL'a ''Türkoğlu kaymakamını neden sürdürdün onu açıkla...'' demesi bazı gerçeklerin ortaya çıkması anlamı taşıyacak gibi. Çünkü Türkoğlu Kaymakamının aniden görev yerinin değiştirilmesi ile ilgili köşe yazısı yazan Genel yayın Yönetmenimiz Mustafa Karaaslan hakkında tazminat davası açan Habibe Öçal, Ali Öztunç'un bu açıklaması sonucunda Karaaslan'ın yazdığı yazısının bir nevi doğru olduğunu teyid eder şekilinde olup, Habibe Öçal'ın Ali Öztunç'a twitter de cevap vermemesi gerçeklerin hiç bir zaman saklanamayacağını ortaya koymuş oldu.