Ajax Beşiktaş maçı canlı izleme yolları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı iki takımda kazanmak istiyor. 

Şampiyonları Ligi'ndeki Beşiktaş, Hollanda'da ikinci maçına çıkıyor. AJAX ile grubun ikinci maçında saat 19:45'de karşılaşacak olan KARTAL'da tek hedef galibiyet. Beşiktaş bu maçı kazanıp gruba puanla başlamak istiyor. Peki Ajax Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Ajax Beşiktaş maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

(Maç saatinde Ajax Beşiktaş maçı haberimizde olacak)

AJAX BEŞİKTAŞ CANLI İZLE YAYIN LİNKİ (TIKLA)

Ajax Beşiktaş maçı canlı izleyin. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax, evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Taraftarlar bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava maç yayın, EXXEN, CBC Sport seyret, Ajax Beşiktaş maçı hangi kanalda gibi arayışlarda. İşte EXXEN, CBC Sport Ajax Beşiktaş  maçı izlemek için detaylar…

EXXEN ve CBC Sport'tan Ajax Beşiktaş maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde! Hollanda temsilcisi Ajax kendi evinde, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise, Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifresiz bedava EXXEN, CBC Sport yayın seyret ve maç linki gibi aramalarını sürdürüyor. Liderlik için de çok kritik olan bu maçta Türkiye ve Hollanda devleri kozlarını paylaşacak. İşte Ajax - Beşiktaş maçı BC Sport ve Exxen'den canlı izlemek için tüm detaylar…

Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı izlenecek? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak Ajax - Beşiktaş maçının canlı anlatımı ve canlı skoruna haberimizden ulaşabilirsiniz. Öte yandan karşılaşmada EXXEN ve CBC Sport'tan canlı izlenecek. Karşılaşmayı şifresiz seyredebilmek için abone olmanız gerekmektedir.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 1'nci maçında Ajax ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Johan Cruyff Arena standa TSİ 19.45'de başlayacak müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek.

İki takımın ilk 11'leri şu şekilde:

AJAX: Pasveer, Martinez, Timber, Mazraoui, Blind, Gravenberch, Alvarez, Berghuis, Tadic, Antony, Haller

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Rıdvan, Serdar, Wellington, Rosier, Josef, Salih, Can, Ghezzal, Gökhan, Batshuayi