SAÇLARINIZI YAĞMUR SUYU İLE YIKAYIN

Birden bastıran yağmurda ıslanan saçlarımızın kuruduğunda ne kadar yumuşak olduğunu bilmeyen yoktur. Sanayi bölgesinde yaşamıyorsanız açık alana koyduğunuz bir kova yardımı ile yağmur suyu toplayabilir, ısıtıp tuz oranı oldukça düşük olan yağmur suyuyla saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

YÜZÜNÜZÜ YIKAYABİLİRSİNİZ

Biriktirdiğiniz yağmur suyuyla sabahları yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Kamçılayıcı etkiye sahip olan yağmur suyu iyi bir püskürtücü etkisinde olur. Yüzünüzü yıkadıktan sonra yumuşak bir havlu ile kurulayın.

ÇİÇEKLERİNİZİ SULAYIN

Azot ve birleşen oksijen ile saksı çiçeklerinizi besler. Daha hızlı, ve renkli olmasını sağlar. Sağlıklı kök gelişimini destekler ve uygun ortam oluşturur.

YAĞMUR SUYUNU İÇEBİLİRSİNİZ

Topladığınız yağmur suyunu özellikle ilkbahar aylarında içebilirsiniz. İç organlarımıza ve vücudumuza iyi gelen yağmur suyu boşaltım sisteminize de yardımcı olacaktır.

KÜVETTE RAHATLAYIN

Isıttığınız yağmur suyunu küvetinize doldurarak rahatlayabilirsiniz. Sabun veya köpük katmadan kullanmanız gereken yağmur suyu cildinizi yumuşatır. İlla küvete doldurmanıza gerek yok duşta alabilirsiniz.

Çok farklı alanlarda kullanabileceğiniz yağmur suyunu temiz kaplarda biriktirin ve her yağmur yağdığında şemsiyelerinizi açıp birbirinize çarpmak yerine ıslanın!

 

SABAH