Bebek sahibi olmayı istediğiniz andan itibaren alkol ve sigara gibi zararlı alışkanlardan kaçınmak gerektiğini bilmeyen yok. Medikal Medyum'a göre tabii ki bebek sahibi olmak için daha fazlası gerekiyor.

Bunun için hamilelik öncesi ya da hamilelik süresince beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz şart.

İlk olarak mümkün olduğunca organik sebze ve meyveler tüketmeye özen gösterin. Eğer besinlerin organik olduğundan emin olamıyorsanız; muz ve nar gibi kalın kabuklu yiyecekler tüketmek en iyisidir. Ayrıca yapraklı yeşillikler, kereviz, salatalık, elma ve patates de doğurganlığınızı artıracaktır.

Hamilelik öncesinde deodoranttan böcek ilacına, oda spreyinden parfüme kadar kimyasal madde içeren spreylerden kesinlikle uzak durun.

PEKMEZ YE, ERTELE...

Uzun süreli doğum kontrol hapı içen ya da fiziksel olarak hiçbir rahatsızlığı olmamasına rağmen hamile kalmayı başaramayan kadınlar için ise günde altı ila sekiz bardak arasında ahududu yaprağı çayı içmek mucizevi etkiler yaratabilir.

 Kadınların hamile kalamamasının yanı sıra en büyük sorunlarından biri de; erken yaşta menopoza girmektir.

Medikal Medyum'a göre bazı besinler, hem menopoza girmeyi geciktirir hem de o dönem yaşanılan olumsuz etkileri en aza indirir. Bu besinler ise şunlardır:
Yaban mersini, susamlı tahinli pekmez, avokado, siyah fasulye, kuşkonmaz, elma, ıspanak, siyah üzüm, salatalık, ahududu yaprağı, ısırgan otu, böğürtlen ve mürver…

​PATATES YE TİROİDİ ÖNLE

İLAÇ firmalarının bitkilerin sağlık üzerindeki etkilerinin araştırılmasının önüne geçtiğini savunan Medikal Medyum, milyonlarca kişinin yaşadığı tiroit hastalıklarına karşı da şifanın yine doğada saklı olduğunu savunuyor. Medikal Medyum'un tiroit rahatsızlıklarına karşı mucize etkiler yarattığını söylediği besinler ise şunlar:
Enginar, kabuklu deniz ürünleri ve somon gibi balıklar, ıspanak, muz, salatalık, sarımsak, patates ve domates, elma.

TİROİT DÜZENLEYİCİ MUCİZE İÇECEK

1 demet kereviz, dilimlenmiş iki elma, 1 salatalık, 1 demet maydanoz, bir tutam taze zencefil.