Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan 'Sadakatsiz' dizisinin 11. bölümü büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı günden bu yana Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi farklı konsepti özelliği ile dikkat çekiyor.

Sadakatsiz 11. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler 'Sadakatsiz 11. Bölüm Tek Parça İzle'mek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

Sadakatsiz 11. bölüm izle. Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Sadakatsiz 11. bölüm full izle. Sadakatsiz 11. bölüm tamamı seyret. Sadakatsiz 11. bölüm tamamı izle. Sadakatsiz 11. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi Kanal D'in YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz...

SADAKATSİZ 10. BÖLÜMDE NE OLDU?
Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları, Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır. Sadece Asya'yı değil, arkadaşlarını da hedefine alan Volkan'ın hepsi için ayrı bir planı vardır. Dengeler değişmeye başlar ve Volkan harekete geçer. Peki bundan sonra neler olacak? Volkan, intikamını nasıl alacak?