Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin 4. bölümü büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı günden bu yana salı akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi farklı konsepti özelliği ile dikkat çekiyor.

4. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler Sadakatsiz 4. Bölüm tek parça izlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

Sadakatsiz 4. bölüm izle. Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Sadakatsiz 4. bölüm full izle. Sadakatsiz 4. bölüm tamamı seyret. Sadakatsiz 4. bölüm tamamı izle. Sadakatsiz 4. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi Kanal D'in YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz...

SADAKATSİZ 3. BÖLÜMDE NE OLDU?
Sadakatsiz 21 Ekim Çarşamba yayınlanan 3. Bölümde Volkan'dan boşanma konusunda Ali yüzünden bir türlü karar veremeyen Asya, delil toplama yoluna gidiyor. Avukatıyla görüşen ve eline geçirdiği delillerle mahkemeye çıkmak isteyen Asya, onu yakın markaja alıyor. Öte yandan Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.