Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 10. hafta maçında Real Madrid’e konuk olacak.

THY Avrupa Ligi'nde 10. hafta maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak. Kritik Mücadele de Real Madrid ile Fenerbahçe Beko Maçı 20 Kasım Cuma günü saat 23:00'te başlayacak. Karşılama Wizink Center’da oynanacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Uzun bir dönem takımın yıldız isimlerinden Nando De Colo’dan yararlanamayacak olan sarı-lacivertlilerde Igor Kokoskov’un nasıl bir oyun planıyla parkeye çıkacağı merak ediliyor. Oldukça kötü başladığı Euroleague sezonuna son 4 maçta kazanarak yoluna tam gaz devam eden Real Madrid ise Euroleague şampiyonu ünvanına sahip olan Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek bu sezon da şampiyonluğun büyük adaylarından biri olduğunu göstermek istiyor. İspanya'da üst üste farklı kaybedilen Barcelona ve Baskonia maçlarının ardından, zorlu bir randevuya daha çıkacak sarı-lacivertlilerin 9 hafta sonunda 4 galibiyeti bulunuyor. Sezona beşte birle başladıktan sonra toparlanan ve üst üste maç kazanmaya başlayan Real Madrid ise son dört karşılaşmasından galibiyetle ayrılmış durumda.

Real Madrid - Fenerbahçe canlı izle. Real Madrid - Fenerbahçe Bein Sports 3 izle. Real Madrid - Fenerbahçe Justin TV izle. Real Madrid - Fenerbahçe Justin TV maç izle. Real Madrid - Fenerbahçe canlı maç izle. Şifresiz Real Madrid - Fenerbahçe maçı izle. Kesintisiz Real Madrid - Fenerbahçe maçı izle.

Real Madrid - Fenerbahçe Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.