26 Temmuz Pazartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanan Star Market Yarışması büyük ilgi gördü. Star Market, alışveriş yaparken para harcamak yerine para kazanmanızı sağlayan bir yarışmadır. Ünlü sunucu Ufuk Özkan'ın ortaya çıkmasıyla daha renkli hale geldi.

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği  Star Market'te ikişer kişilik üç takım, her bölümde zaman kazanmak için sahnede birbirleriyle yarışıyor. Yarı finalde en pahalıyı alan takım, finalde 3 soruyu yanıtlayarak günlük 10.000 liralık ödül için yarıştı.

Star Market Başvuru Nasıl Yapılır?
Her bölüm üç takımın kıyasıya yarışacağı Star Market’te yarışmacılar, etaplar boyunca kimi zaman sorulara cevap vererek, kimi zaman da kendilerinden istenen ürünleri marketin içinde bulmaya çalışacaklar. “Büyük Alışveriş” adı verilen ‘yarı final’ etabı için rakiplerinden daha fazla süre toplamaya çalışan yarışmacılar, keyifli ve eğlenceli bir serüven içerisinde kendilerini bulmuş olacak.

Bu markette para harcamak yok. Eğlence var, rekabet var, koşturma var, ödül var. Hafta içi her gün 3 çiftin yarışacağı Star Market’e sizde aşağıdaki başvuru formu üzerinden katılabilirsiniz.

Star Market Başvuru Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız