Spor spikeri olarak tanınan Selin Yağcıoğlu, oyuncu Berk Atan ile tatil yaptı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Selin Yağcıoğlu kimdir, daha önce evlidir ve bu evlilikten bir kızı vardır, kaç yaşındadır? Selin Yağcıoğlu şu an ne iş yapıyor?

SELİN YAĞCIOĞLU KİMDİR?

1991 yılın İstanbul'da dünyaya gelen Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV'nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı.

Spikerlik kariyeri sona eren Selin Yağcıoğlu, İnfluencer olarak iş hayatına devam ediyor. Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su'yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu eşinden ise sürpriz bir şekilde boşandı.

MESAJINI PAYLAŞMIŞTI

Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram'ın hikaye kısmı üzerinden attığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana" mesajını yanlışlıkla hikayesinde paylaşmıştı. Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden Yağcıoğlu, paylaşımını kaldırmıştı ancak ekran görüntüsü hızla yayılmıştı.