Gündemi yakından takip edenler Ozan Sihay ismini merak ediyor. Peki Ozan Sihay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aslen Adanalı olan Sihay, Üniversite eğitiminin ardından hiçbir zaman bitirmiş olduğu alanda çalışmamıştır. İşte Ozan Sihay  ile ilgili merak edilenler...

OZAN SİHAY KİMDİR?

14 Temmuz 1982 yılında dünyaya gelen Ozan Sihay Ankara Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Yengeç burcudur.

Birçok film festivaline katılan, yönetmen, senarist ve fotoğrafçı olarak kariyerine devam eden Sihay, üniversite yıllarından beri fotoğraf çeken bu ünlü çok kaliteli fotoğraflar çekmiştir.

Instagram'da fotoğraf paylaşan bu ünlü, sosyal medyanın da ünlüleri arasına girdi.Youtube kanalı kısa sürede popüler oldu ve eklediği tüm videolar binlerce kişi tarafından izlenmeye başlandı. 

Özellikle video yapımında yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine çekmiş, ayrıca resim ve video programları hakkında pek çok bilgi vermiş ve izleyicilere nasıl yapılacağını anlatmıştır.

"Kim milyoner olmak ister?" 2017 yılında katıldı. Ozan Sihay da popüler fenomenlerden biri olan daha çok kişi tarafından tanınmaya başlandı.