GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10 BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI 2021
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi, KPSS şartı olmayan 10 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Adaylara yapılan duyuruda başvuru koşulları ve başvuru yöntemleri ile ilgili tüm detaylar detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Peki, göçmenlik yöneticisine nasıl başvurulur? Bu Göç İdaresi Kariyer Başvuru Ekranı...

GÖÇ İDARESİ PERSONEL BAŞVURU NASIL YAPILIR?
Göçmenlik yönetimi personeline nasıl başvurulacağı ile ilgili sorularına cevap arayan vatandaşlar için göçmenlik yönetimi personeli alımının Career Gate kamu işe alım platformu https://www.turkiye.gov.tr/goc-idaresi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim web sitesinde yapılacaktır. Posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmemektedir. Yazılı sınava giren adaylar 17 Ağustos 2021 Salı günü İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi (Çamlıca Mah. 122. Cadde No: 4 Yenimahalle/ANKARA) tarafından sınava tabi tutulacaktır.

GÖÇ İDARESİ PERSONEL ALIMI 2021
Başvuru değerlendirme sonuçlarına göre, genel ve özel koşulları sağlayan adaylar, KPSS puanının %70'i ve %30'u toplamı üzerinden en yüksek puandan başlayarak her başlık için yazılı sınava davet edilecektir. Yabancı dil puanları. Bu sıralamaya göre birden fazla aday aynı puana sahipse bu adayların tümü sınava girer. Yazılı sınava giren adayların listesi 9 Ağustos 2021 tarihinde internet sitesinde duyurulacaktır.

GÖÇ İDARESİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

  1. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekir.
  2. Adayın; Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olması gerekir.
  3. 2’nci maddede belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olunması gerekir. (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları, aylık brüt sözleşme ücret tavanının iki katı için başvuruda bulunabilir.)
  4. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip olması gerekir.
  5. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları şartıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemesi gerekir.

GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN
GÖÇ İDARESİ PERSONEL ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN