Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi'nin yayın haklarını üç yıllığına satın aldı. Maçları naklen izlemek isteyen izleyiciler, Exxen platformunu incelemeye başladı. Peki, 7 günlük ücretsiz Exxen üyeliği ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarını izleyenebilir? Exxen spor paketi ne kadar? İşte detaylı bilgi!

EXXEN 7 GÜN ÜCRETSİZ ÜYELİK ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI, UEFA AVRUPA KUPASI MAÇLARI İZLENİR Mİ?

Bilindiği üzere Exxen ücretsiz aboneliğinde yalnızca TV şovları ve filmler izlenebilir. Avrupa müsabakalarını izlemek isteyen vatandaşların Exxen üyesi olması gerekmektedir.

EXXENSPOR ÜYELİK PAKETİ FİYATLARI NE KADAR?

Aylık (EXXEN 9,90 TL + SPOR 24,90 TL) 34,80 TL'den başlayan fiyatlarla.

TV'de, cepte, tablette, bilgisayarda, istediğin zaman, istediğin yerde exxen.com, Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV, Android TV ve Akıllı TV'lerde izleyebilirsin.

*Bu fiyatlar WEB üzerinden yapılan alımlarda geçerlidir.

EXXEN'DE NE TÜR ÜYELİKLER VAR?

Exxen'de reklamlı (RKLMVAR) veya reklamsız (RKLMYOK) olmak üzere 2 tür üyeliğimiz var. Bu üyeliklere dilersen aylık ya da yıllık ücretlerle sahip olabilirsin.

RKLMVR üyeliğimizde reklamlı olarak yayınlanan içeriklerimiz aylık 9.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

RKLMYOK üyeliğimizde reklamsız olarak yayınlanan içeriklerimiz aylık 19.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

RKLMVR üyeliğimiz yıllık 99.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

RKLMYOK üyeliğimiz yıllık 199.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

EXXEN NEDİR?

Acun Medya bünyesinde "Türkiye'nin Dijital Platformu" sloganıyla kurulan Exxen, üyelerin benzersiz içerikleri her an, her yerde, her cihazdan izlemelerine olanak sağlayan dijital bir platformdur.

EXXEN'DE BULUNAN KEYİFLİ İÇERİKLER

Türkiye'nin sevilen oyuncu ve sanatçılarından Exxon, en çok izlenen sosyal medya fenomenleri ve YouTube kullanıcıları, diziler, formatlar, belgeseller ve çocuklara ve gençlere özel içeriklerle izleyiciyle buluşuyor.

Exxen'e özel 7'den 70'e herkesin bir arada izleyebileceği Exxen'in Türkçe içerikleri ve Türkiye'nin önde gelen yapımcısı ve Acun Medya tarafından hazırlanan özel yapımların tamamı Exxen'de. Sürprizlerle dolu bir platform sizi bekliyor.