Sağlıklı kurbanlık istiyorsanız birçok satış firması ile pazarlık yapabilirsiniz. Son güne kadar buzağı, koyun, keçi gibi hayvanları satın alarak görevlerini yerine getireceklerdir. İslam dini inanışlarına göre bazı hayvanlar dışında kurban kesilemez.

Ancak BİM pazarında satılan ürünler her zaman uygun fiyat politikası ve her türlü dini koşula çok uygun kaliteli ürün anlayışını benimsemektedir. Yıldan yıla değişen kurbanlık fiyatı; akaryakıt maliyetine ve yem fiyatına göre değişmektedir. Buna dayanarak, bir yıl boyunca özenle hayvan yetiştiren kişi veya şirketler, Kurban Bayramı'nı dört gözle bekliyor.

İnsanların Ramazan Bayramı denilince aklına ilk olarak hayvan pazarı gelir, bu yüzden fiyattan fedakarlık edilir. Yaklaşık bir ay önce kurulan bu hayvan pazarlarında büyükbaş ve küçükbaş satışı yapılıyor.

2021 BİM KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Ancak zincir marketin devreye girmesi ve kurban fiyatlarının diğer yerlere göre biraz daha düşük olması rekabeti gündeme getirdi. En uygun fiyatlarla kurbanlık satan bu pazarlar her zaman vatandaşlardan tam not alıyor.

BİM marketinden kurbanlık satın alarak kurbanlıklarınız hazır ve bölünmüş halde size mezbaha bulmaya gerek kalmadan teslim edilecektir. Bu sadece zamandan tasarruf sağlamakla kalmaz, aynı zamanda hijyenik koşullarda İslami kesim de sağlar.

BİM market zinciri, bayramdan kısa bir süre önce televizyonda yaptığı afişler ve reklamlarla 2021 yılında müşterilerini kurban fiyatlarına kolayca bağladı. Ancak 2021 yılındaki BİM kurbanının bedeli henüz net olarak açıklanmadı.

BİM KURBANLIK FİYATLARI 2021

  1. Kurbanlık büyükbaş dana hisse fiyatı: 3.250 TL
  2. Kurbanlık küçükbaş fiyatı: 30 TL
  3. Küçükbaş kurbanlık hayvanlar için tek kişi alıp kesebilirken; büyükbaş kurbanlık hayvanlarda tek başına ya da hisse usulü de kurban kesilebilir. Mesela; bir danaya 7 kişi ortak girebilir.