Alparslan Büyük Selçuklu isimli yeni TRT1 dizisinden ilk fragman yayınlandı. İzleyen herkesi derinden etkileyen fragmana sosyal medyada büyük bir ilgi gösterildi.

Selçuklu ve Türk tarihinin eşsiz hükümdarı Sultan Alparslan’ın nefes kesen destansı hikayesinin anlatılacağı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk tanıtımı büyük merak uyandırdı. Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı dizi yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İlk sezonda “Uyanış Büyük Selçuklu” ismiyle Selçuklu İmparatorluğu’nun Melikşah döneminin anlatıldığı dizinin yeni döneminde hikaye geriye doğru gidiyor.

İkinci sezon olarak ifade edilen Sultan Alparslan’ın hayatının konu edinileceği dizinin bu döneminde hikayenin ileriye doğru değil de geriye doğru gidişini izleyeceksiniz.

Kadrosunda sevilen oyuncular Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi yakında TRT 1’de ekranlara gelecek.

Henüz dizinin yayın günü ve yayın tarihi hakkında bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin pazartesi akşamları ekrana gelmesi bekleniyor.