Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Pazarcık Belediyesi sponsorluğunda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü yapıldı.

Pazarcık Belediyesinin sponsorluğun da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşü programına Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenciler katıldı. Pazarcık’ın muhteşem doğası eşliğinde yürüyüşe devam eden doğaseverlere yürüyüş sonunda Pazarcık Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün sağlıklı yaşam, spor ve doğa bilincini artırmak amacıyla düzenlediği doğa yürüyüşüne katılım oldukça ilgi görürken saat 16:00 da başlayan doğa yürüyüşü 5 km devam ederken yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Gençlik haftasında gençlerle birlikte olduğunu ifade eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının olduğu hafta gençlerle birlikte ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştiriliyor. Bizde bu yürüyüşlerde gençlerle birlikte oluyoruz. Kartalkaya Baraj yolu üzerinde başlayan yürüyüşümüz Armutlu mahallesinden Pazarcık’ın muhteşem görüntüsü izlendikten sonra yaklaşık 5 kilometre sürdü. Böyle bir güzel etkinliği düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ’a ve etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.