Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ailesi ile birlikte, ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocuklar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayının on altın gününde ilçede yaşayan yetim çocuklar ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Bozdağ, iftar yemeğine katılan yetim ve öksüz çocuklar ile tek tek ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.

Konak Döner Restorant salonunda gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Bugün ilçemizde yaşayan yetim çocuklarımız ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayı sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerindendir. Pek çok iftar sofralarında orucumuzu açtık fakat bugünkü gönül soframızda bulunan konuklarımız çok özel. Bizler Belediye olarak her zaman yetim ve öksüz ailelerimizin yanlarındayız. Ben bu vesile ile iftar programımıza katılan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak İftar programı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Pazarcık Belediyesi tarafından hediye verilmesi ile son buldu.