Menderes Mahallesinde bulunan yaklaşık 3200 metrekare alanda inşaatı devam eden pazar yeri çalışması, 2 bin metrekaresi çocuk parkı olarak tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek.

Tüm hızıyla devam eden Kapalı Pazar yeri çalışması inşaatının kısa sürede tamamlanmasını planladıklarını belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, pazar yerinin vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde alışveriş yapabilmelerini sağlayacağını söyledi.

Başkan Bozdağ sözlerinin devamında; “Pazarcık'ın en eski, en yerleşik mahallelerinden biri olan Menderes Mahallesinde kapalı Pazar yeri inşaatımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Halkımızın iklim koşullarından etkilenmemeleri adına ilçemizde yol üstüne kurulan şuan ki pazar yerini kapalı pazar yerine taşıyacağız. Yıllardır pazar yerimiz sokak ve mahalle aralarında kurulmaktaydı buda bazı sıkıntıları getiriyordu. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak adına kapalı pazaryeri projemizi başlattık. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çok kısa bir sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.