Menderes Mahallesinde yaptırılan pazar yeri hem pazarcı esnafının hem de Pazarcık halkının daha rahat ve hijyenik koşullarda alışveriş yapma imkanı sağlayacak. Cuma günleri pazar yeri olarak kullanılacak alan yaklaşık 3200 metrekare alanın, 2 bin metrekaresi çocuk parkı olarak dizayn edilerek vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği ve çocuklarında eğlence merkezi haline gelecek.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN NE İSTEDİĞİDİR

3200 metrekare alana yapılan ve Pazarcık halkına uzun yıllar hizmet verecek olan modern kapalı pazar yeri inşaatıyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; "Önceliğimiz vatandaşlarımızın ne istediğidir ve ihtiyaçlarının ne olduğudur. Bir projeye başlamadan önce kalıcı ve uzun soluklu çözümlerle gelecekte sorunsuz bir ilçe oluşturmanın hesaplarını yapıyoruz. Bu projemizle birlikte halkımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri ortama kavuşacak. Ayrıca pazarcı esnafımız da vatandaşa daha rahat ve sağlıklı bir ortamda hizmet verecek.”

ARTIK PAZAR ALIŞVERİŞLERİ KEYFE DÖNÜŞECEK

En kısa zamanda açılışı yapılarak hizmete girecek olan yeni pazar yerini çok amaçlı olarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını aktaran Başkan Bozdağ, "Kapalı pazar yerimizle artık dağınık alışveriş görüntüsüne son vermiş olacağız. Vatandaşlarımızın pazar alışverişleri bu sayede keyfe dönüşecek. Kapalı pazar alanı, cuma günü halkımızın pazar alışverişini kullanabileceği çok amaçlı bir kapalı alan olacak.  Ayrıca 7'den 70'e halkımıza daha rahat bir yaşam alanı sunmak için yanında bulunan alanda çevre düzenlemesi yaparak birde çocuk parkı kazandırmış olacağız. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.