Geçtiğimiz aylarda Ankara ya giderek Spor Toto Teşkilat Başkanlığını, İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Celalettin Güvenç ile birlikte ziyaret eden Başkan Bozdağ, İlçeye Sentetik çim yüzeyli futbol sahası sözünü almıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Büyüknacar, Yumaklıcerit, Evri, Sakarkaya ve Mezere mahallelerimizde Sentetik çim yüzeyli futbol sahası sözünü alarak yer tespiti yaptığı 934.220,00 TL (DokuzYüzOtuzDörtBinİkiYüzYirmiTürkLirası) değerindeki Sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yatırımını Spor Toto Teşkilat Başkanlığında İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Celalettin Güvenç ile birlikte imzalarını attılar.

İlk olarak yaklaşık bir ay içerinde Büyüknacar mahallesinde yapımına başlanacak olan Sentetik çim yüzeyli futbol sahası, daha sonra en kısa zamanda Yumaklıcerit, Evri, Sakarkaya ve Mezere mahallelerimizde yapımına başlanacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, “ İlçemize kazandırmış olduğumuz bu yatırımın, bizce en büyük önemi gençliğimizin sosyal bir aktivite olarak spor’a yönelmeleri son günlerde sıkça gündeme gelen, uyuşturucu illetinden kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına inanıyorum. Mahallerimize yapılacak olan bu yatırım gençlerimizin sınırlı sayıdaki sosyal aktivitelerini arttıracaktır. Benim gençlerden ricam spor’a yönelsinler, bizler gerek Belediye Başkanlığı gerekse Devlet olarak onların her zaman yanlarındayız. Bu bilinçle spor’a ve gençliğe yönelik faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir” dedi.