Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın talimatıyla ilçenin birçok yerinde çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler, son olarak da Cimikanlı mahallesinde kilit parke taşı çalışmalarına sürdürüyor.

Cimikanlı mahallesi Duran Baba türbesinde yapılan çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılarken mahalle sakinler Başkan Bozdağ’a Cimikanlı mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise; "Pazarcık Belediyesi olarak ilçe geneline ve mahallelerimize, özellikle hiç bir ayrım gözetmeden mabet yerlerine ve eğitim öğretime hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. İmkânlarımız doğrultusunda vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek adına var gücümüzle çalışmaktayız. Bugün ise Cimikanlı mahallemiz Duran Baba türbesinde sürdürülen çalışmayı incelemek üzere vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor, Gelişen, Büyüyen ve Modern bir Pazarcık için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.