29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'ncü yıldönümü, Pazarcık ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonun da düzenlenen törene, Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık İlçe Garnizon Komutanı Personel Teğmen Ahmet Korkmaz, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, ilce protokol temsilcileri, vatandalar ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak Bir dakikalık Saygı Durusu ve İstiklal Marsının okunması ile başlayan tören, Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Pazarcık İlçe Garnizon Komutanı Personel Teğmen Ahmet Korkmazın örgencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamasıyla devam etti.

Selamlamanın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere kürsüye Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın çıktı.

Kaymakam Aydın’ın konuşmasının ardından, program Pazarcık Anadolu Lisesi Okulu öğrencilerinin bando gösterisi ile devam etti.

Bando gösterisinin ardından öğrenciler tarafından halkoyunlar gösterisi ve şiir dinletisi gerçekleşti.

Daha sonra tören şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Pazarcık İlçe Garnizon Komutanı Personel Teğmen Ahmet Korkmaz tarafında ödül verilmesiyle program son buldu.