Yaptığı birçok proje ile Türkiye gündemine oturan Onikişubat Belediyesi, Kurban bayramında vatandaşın daha temiz bir bayram geçirmesi için 24 saat mesai ile çalışan yaklaşık 400 personele erzak yardımında bulundu.

Düzenlenen programda konuşan Belediye başkanı Hanifi Mahçiçek, vatandaşlara temiz bir kurban bayramı geçmesi için çalışan 400 personele teşekkür etti.

“Her sene yaptığımız gibi bu senede de, belediyemizi imajını güzelleştiren, kamuoyu nezdinde itibarımızı yükselten, gayretleri çalışmaları ile belediyemize itibar kazandıran kardeşlerimle beraber oluyoruz” diyen Mahçiçek şöyle konuştu: “Onikişubat belediyesi olarak siz değerli mesai arkadaşlarımıza bizim neznimizde, en değerli personel sizlersiniz. Olabildiğince bugüne kadar 3,5 sene zaman dilimi içerisinde maaşlarımızı hiç aksatmadık. Vaktinde ödedik. Bazen bayramdan önce ödedik bazen birkaç gün veya 1 hafta önceden  ödedik. Bütün bunlar, çocukların rızkını temin etmek için sizler gibi güzel görevler yapan, bizim neznimizde bu belediyenin en güzel görevlerini yapan sizlersiniz. Memleketin güzelliği için memleketin temizliği için gerçekten imajı için gayret gösteren sizler için bizde makamlar olarak sizler ile beraber olmak sizlerin güzel çalışmalarınıza gayretleriniz bir karşılık vermek bakımından küçükte olsa hediyeler vermeye gayret ediyoruz”