Türkiye’de ilk kez Bilgi ve Kültür evlerini açan ardından ise sporla çocukların hemhal olması için çalışmalarını sürdüren Onikişubat Belediyesi, yeni bir tesisi yine şehre kazandırdı. Kısa bir süre önce Piri Reis mahallesinde açılan kapalı yüzme havuzunun bir benzeri de Şehit Abdullah Çavuş Mahallesinde açıldı. Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, milletvekilleri İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Mahir Ünal: “Öncelikle bir tane ambulans şehre geldi diye onu bir kurdeleye sarıp günlerce reklamının yapıldığı günlerden, yüzlerce ambulans filomuzun olduğu ücretsiz, hastanelerin akıllı tahtası olan okullara geldik. Çocukların önünde tablet bilgisayarların olduğu ve belediyeciliğin artık insanımızın sokağında mahallesinde ilçesinden, ilinde mutlu etme güvenli, huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak anlamına geldiği günlere bizi eriştiren Allah'a hamdolsun. Onikişubat Belediye Başkanımız Hanifi Mahçiçek’e  teşekkür ediyorum. Çünkü biz mahallelerimizde spor, eğitim aktivite, eğlence sosyal donatı alanları bunların hepsini çocuklarımıza gençlerimize sunmak zorundayız. Gençlerimiz bu sıcak yaz gününde ne yapacaklar? Şimdi Kahramanmaraş'ı bu gördüğünüz ekip taşıyor. Yarın Kahramanmaraş'ı siz taşıyacaksınız. Her birinizi bu büyük kutlu millete hizmet yolunda desteğe mücadeleye devam etmeye davet ediyorum. Şimdiden Kurban Bayramı'nızı kutluyorum ve bu Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu'nuda sizlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: “Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Ailesinden Hacca giden kardeşlerimiz varsa bütün milletimizin Haclarına, bütün İslam milletinin hacları mekru olsun diyorum.  Kahramanmaraş milletvekillerimiz buradayız” dedi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ise yapılan yatırımların süreceğini, sosyal belediyeceliği tabana yaymak adına bu yatırımlara önem verdiklerini söyledi.