Öğretmenler onuruna düzenlenen yemeğe KADEM Başkanı Mutlu Aslantürk, Dr. Ruhan Özkan ile 50 emekli öğretmen ve 50 yakını katıldı.

Burada bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "İnsan potansiyelimizin yetiştirilmesinde en önemli faktör öğretmenlerimiz. Hemen ülkemizin her köşesinden çok ciddi sıkıntılar içerisinde, mahrumiyet içerisinde bu ülkenin çocukları için bu ülkenin gençleri için onların daha iyi şartlarda yetiştirilmesi için gayret eden bütün öğretmen kardeşlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Gerçekten de insan odaklı bir toplumda yani toplumsal yaşamda öğretmen çok önemli bir fonksiyona önemli bir güce sahip ve çokta saygın olması gerekir toplum içerisinde ayrıca zamanda öğretmenlik bir meyveli ağaç gibidir. Üretir üretir o ürettiklerinden toplumlar faydalanır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz her türlü takdirin her türlü beğeninin üzerindedir. Biz bugün  öğretmenler günü dolayısıyla 50 emekli öğretmenimiz ve yanında ki 50 yakınıyla bir kahvaltı programı düzenledik, küçükte olsa onların geçmişteki hizmetlerinin karşılığı demiyelimde küçük bir göstergesi diyelim o bağlamda onlarla beraber olma imkanı sağladık. Tabi bugün ki beraberliğimizde KADEM Başkanı Mutlu hanımında katkısı var onlarla beraber düzenledik bu etkinliği." dedi.