İş adamlarımızın ve vatandaşlarımızın sık sık yurt dışı seyahatlerinden dolayı, şehrimizde açılması planlanan iData ofisiyle Almanya vize işlemlerini daha kolay yapabilmeleri için KMTSO ve Onikişubat Belediyemizin Expo 2023 projesi kapsamında müracatımız üzerine, Ankara Alman Büyükelçilik Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau, Vize Bölümünde Schengen Yöneticisi Stefan Lange, iData İşletme Müdürü Melisa Çakır, Alman Bussines Network Başkanı Helena Schnönenbaum, Federal Almanya Cumhuriyeti Schengen Vize Bilgilendirme günü programı kapsamında Kahramanmaraş'a geliyor.

Bir dizi temas ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek olan yetkililer 2 gün boyunca Kahramanmaraş'ta bulunacak.

FARKLI İLLERDE VİZE ALMAK ZORUNDA KALMAYACAKLAR

Açılacak iData ofisiyle vatandaşlarımız farklı şehirlerden vize almak zorunda kalmayacaklar. Vize işlemlerini hızlandıracak ve kolaylaştıracak iData ofisi ayrıca EXPO 2023 kapsamında iş ortaklarımızın daha kolay seyahat edebilmeleri için, zamandan ve birçok yönden tasarruf sağlayacak, vatandaşımıza katma değeri olacaktır.

Expo Alanı, Bisiklet Yolu’nu da ziyaret edecek misafirlerimize şehrimizi en güzel şekilde tanıtmak için bir fırsat olacak.