Yaklaşık 3,5 yıl önce Büyükşehir statüsüne kavuşan Kahramanmaraş, şehir merkezini sınır alarak iki ilçeye bölündü. En uzakta Kurucuova Mahallesine kadar hizmet götüren Onikişubat Belediyesi, 3,5 devlet yatırımlarını en aktif kullanan ilçe oldu. Devlet yatırımlarının yanı sıra en ücra köşelere bilgi kültür ve sosyal donatı alanları açan Onikişubat Belediyesi bilgili, çevik ve zeki nesillerin yetişmesini sağlıyor. Hizmetinin birinci yılına geldiği zaman ise alt ve üst yapısız hiçbir mahalle kalmadı. İkinci yılını yol ağına ayıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ve ekibi, ikinci yılın sonuna doğru yol ağını bitirerek, çocukları çamurdan büyükleri ise büyük bir yükten kurtardı. 3’üncü yılda ise tüm mahallelerde bilgi kültür evleri, yüzme havuzları, okuma evleri, buz pateni alanları ve sitelere fitnnes takımları kurarak, sağlıklı nesillerin yetişmesini sağladı. 

Sayısız hizmete imza atan Başkan  Mahçiçek, Piri Reis Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışına kent protokolü katıldı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, İmran Kılıç, Mehmet Uğur Dilipak, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Jandarma Alay Komutanı Albay Cafer Öz, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, muhtarlar ve Piri Reis Mahalle sakinleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan65. Dönem Hükümetinde Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, dış politika, Türkiye’nin jeopolitik konumu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakaladığı ivme ve yatırımların artık her kesime ulaştığından bahsetti.
AK Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç’ta Kahramanmaraş’a yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ise, yatırımların artarak devam edeceğini 3 mahalleyi kapsayacak şekilde yüzme havuzları, bilgi kültür evleri yapacağını söyledi. Daha sonra yeni yapılan Piri Reis Yarı Olimpik Yüzme havuzu kent protokolü ile gezildi.