Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, okulların ara tatil olması münasebetiyle, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nu bir hafta boyunca öğrenci ve velilerin ücretsiz olarak kullanımına tahsis etti. Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’na gelerek ailelerle ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

BİR HAFTA ÜCRETSİZ OLACAK
''Milli Eğitim Bakanlığımızın yeni uygulamaya koyduğu bu bir haftalık ara tatilde, çocuklarımız aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri, hem spor yapıp hem de eğlenebilecekleri Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’muzda 1 hafta boyunca ücretsiz olarak bu tesisimizden faydalanabilecekler. Tabi öğrencilerimizden ilk şartımız, çok çalışmalarıdır. Çok çalışarak ülkemize, milletimize ve ailelerine faydalı bireyler haline gelmeleridir. 

Biz Onikişubat Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yaparak sosyal ve spor tesislerimizi ilk iki seanslarını tatilde öğrencilerimize tahsis ettik. Temenni ediyorum ki, çocuklarımız aileleriyle güzel vakit geçirip, tatillerini yapsınlar.''

Onikişubat Belediyesi, tatil süresi boyunca; havuzlarda sabah ilk 2 seansı, tüm Bilgi ve Kültür Evleri’nin kütüphanelerinin 08:00-18:00 saatleri arasında açık olacağını, Bilgi ve Kültür Evleri Konferans salonlarında 10:00 ve 14:00 olmak üzere iki seansta sinema ve animasyon çizgi film etkinliği saatiyle öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için hizmet verecek.