2018-2019 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan Barbaros İlkokulu öğrencileri, karnelerini Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in elinden aldı. Öğrenci velileri, çocuklarının ilk karne heyecanını birlikte yaşayarak duygulandı. Birçok öğrenci ilk kez karne alırken, karne aldıklarında mutluluk ve heyecanlı tavırları ile renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Barbaros İlkokulu'nda, çocukların karnelerini heyecanla bekleyen velilerle bir süre sohbet ederek, heyecanlarına ortak oldu. 

Başkan Mahçiçek burada yaptığı konuşmada, "Başkan Mahçiçek: Bu ailelerimiz için güzel bir gün doğrusu, çocukları okumasını öğrendi. Bu günde karnelerini aldılar hep başarılılar maşallah. Biz temenni ederiz ki bu çocuklar, aileleriyle beraber sağlık içinde, mutluluk içerisinde, güzellikler içerisinde, güzel bir hayat sürerler. İnşallah Cenabıhak çocuklarımızı ve ailelerini kazalardan belalardan muhafaza eder. Onları en güzel yerlerde okutarak güzel yerlere getirirler inşallah" diye konuştu.

Öğretmenlerinin ellerinden aldıkları karneleri velilerine gösteren minik öğreniciler, başarılı bir dönemi geride bırakıp iki hafta sürecek olan tatillerinin keyfini çıkartmaya başladı. 

KANAL MARAŞ / ÖZEL HABER