Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek, çalınmadık kapı bırakmıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Toplamda 3 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e,  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal, AK Parti İlçe Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve AK Parti Ve MHP ilçe teşkilatı, Çukurhisar, Kumarlı ve son solarak Kaynarlı mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Başkan Mahçiçek basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada: "Seçim çalışmaları programımızı Onikişubat MHP İlçe Başkanlığımız düzenledi, bizde kendileriyle beraber onlara refakat ettik. Sayın Milletvekilimiz Sefer Aycan'la beraber 3 tane mahallemizi gezdik. Bizim insanlarımız güzel insan Allah'a şükür. Bakın bizleri evlerinde misafir ettiler, ikramlarda bulundular. İkram sahibi olmak güzel bir şey, bu da bizim Allah'a şükür genlerimizde var, dolayısıyla böyle güzel bir şekilde şakalaşarak güzel bir muhabbet ettik. Gördük ki Allah'a şükür burada ki 3 mahallede ki insanlarımızın Cumhur İttifakı'na olan ilgisi çok üst düzeyde. Çok fire olmayacak inşallah buralarda. Ben inanıyorum ki buralardan rekor oy alacağız. Bunu da hep telaffuz ediyorum; 'bizim Belediye Meclis üyelerimiz inşallah tulum çıkaracak' diye, yani birinci sıradaki ile  37'inci sırada ki arasında bir fark olmayacak İnşallah. Allah razı olsun diyelim, bunlar güzel insanlar, gönlü güzel insanlar. Bizde İnşallah bu insanlara Cumhur İttifakı olarak elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Başta muhtarımız olmak üzere bütün mahalle halkına teşekkür ediyorum. Allah kendilerini var etsin diyorum" dedi.

Başkan Mahçiçek’e ziyaretler sırasında eşlik eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise: ''Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Hanefi Mahçiçek ile birlikte Onikişubat ilçesinde, mahallelerimizi ziyaret ettik. Her gittiğimiz yerde mahalle sakinlerinin çok büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız çok ciddi anlamda yol yapmış. Gittiğimiz her yere parke döşenmiş. Bunun ciddi bir maliyetide var tabi ki. Burada ki vatandaşlarda ifade etti, 'artık bizde kundurayla dolaşıyoruz' diyorlar. Bu güzel bir şey yani şehirdeki gibi insanlar artık kundurayla dolaşabiliyor köyünde. Bu bir hizmet yarışı. Belediye demek hizmet demektir zaten. Bölge halkına, yerel halkına ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir kamu kuruluşudur belediye. Ve tabi bu 5 yılda da bir bunun seçimi oluyor. Bugün bu seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi, her iki Sayın Genel Başkan, Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, oluşturduğu Cumhur İttifakı kapsamında bildiğiniz gibi ortak adayla, ortak belediye meclis listesiyle seçime giriyoruz. Ve bugün de burada belediye meclisi aday arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, oy istiyoruz. Zaten buralar, bu hizmeti gören ve Cumhur İttifakına yüzde 90-95 önceki seçimlerde oy vermiş insanlar ve hizmetinde değerini bilen insanlar. Gönül insanları, aynı değerlere inandığımız, aynı milli duygular yaşadığımız insanlar. Bu birlik ve beraberliğimizden çok mutlular. Artık her iki partinin birlik ve beraberliği, iki partiyide aşmış bir durumda. Milletin isteği bu. Gönül ittifakına dönüşmüş. Ve bugün de burada da gönüldaşlarımızla birlikte olduk. Umarım ve öylede olacağını bekliyorum, göreceğiz İnşallah 31 Mart'ta da , buradan yüzde yüz oy alacağız. Hem Büyükşehir'de Hayrettin Başkanımızı hem de Onikişubat'ta Hanefi Başkanımızı seçeceğiz. Belediye Meclis listemizinde ful çıkacağını umuyorum. Şimdiden bölge halkının, hemşehrilerimizin verdiği destek içinde teşekkür ediyorum. Bugün gösterdikleri ilgi içinde teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.