Ziyaret sırasında SGK İl Müdürü Harun Akbalaban ile beraber SGK personeliyle öğlen yemeğinde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek sonrasında çalışanlara başarılar diledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulununan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek:
"Değerli Büyükşehir Belediye Başkan adayımızla teşkilatımızdaki fedakar arkadaşlarımızla beraber SGK İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hem buradaki arkadaşlarımızla yüz yüze görüşme imkanı bulduk. Müdür beyin verdiği bilgilerle başarılarına ortak olduk. Başta müdür arkadaşımız olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum."ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada:
" Ziyaretlerimiz kapsamında kurum ziyaretlerine de devam ediyoruz. Bugün Kahramanmaraş İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Sağ olsun İl Müdürü ve çalışanları bizi çok sıcak bir ev sahipliği ile karşıladılar. Güzel bir de yemekhane oluşturmuş kendisini tebrik ediyorum. Kahramanmaraş'taki sosyal güvenlikle ilgili bilgileri kendisinden aldık mutlu olduk çok teşekkür ediyoruz."

SGK Kahramanmaraş İl Müdürü Harun Akbalaban:
"Kurum ziyaretleri sebebiyle bizleri ziyaret eden sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve sayın Onikişubat Belediyesi Başkanımızı misafir etmekten onur duyarız. Kurumumuzun internet sayfasında da yayınlanan istatiksel bilgileri kendileriyle paylaştık. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.