Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Vekili Ali Köfte, İlçe Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Hacımustafa Çiftliği, Kumaşır, Selimiye, Altınova, Hacıağlar ve Dadağlı mahallelerini ziyaret etti.

İlk olarak Hacımustafa Çiftliği Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet etti. 

Hacımustafa Mahallesinden sonra Kumaşır Mahallesine geçen Mahçiçek, Kumaşır mahalle sakinleri tarafında coşkulu bir şekilde karşılandı. Vatandaşların sıcakkanlı ve çoşkulu karşılaması ile ilgili kısa bir açıklama yapan Mahçiçek; "Kumaşır mahalle sakinlerine beni, ve partililerimi coşkulu ve sıcakkanlı şekilde karşıladıkları için teşekkür ediyorum" dedi. 

Hacımustafa Çiftliği ve Kumaşır Mahallesinden sonra sırasıyla Selimiye, Altınova, Hacıağlar ve Dadağlı mahallelerine giden Başkan Mahçiçek, mahalle sakinleri ile beraber sohbet ederek vatandaşların sorunlarını ve arzularını dinledi. Vatandaşların sorunları ve istekleri ile tek tek ilgilenen Mahçiçek, vatandaşlara elinden geleceğini yapacağı konusunda söz verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın güneyinde bulunan 6 mahhalleyi ziyaret etiklerini belirten Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, "Vatandaşlarımızla beraber olduk, eksik noksan varsa onları tespit etmeye çalıştık. Gördük ki Allah'a şükür çok ciddi çalışmalar yapmışız, fiziki olarak. Bu fiziki çalışmaların eksiklerinide Allah'ın yardımıyla kısa bir zamanda da telafi ederiz. Vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin, bu mahallelerdeki arkadaşlarımızın, partimize, Devlet Başkanımıza, AK Partimize ve Cumhur İttifakı'na olan ilgileri, sevgileri, muhabbetleri çok iyi noktada. Halkla beraber olduğumuz zamanda bunu bizzat bire bir müşahade ediyoruz ve bunlardan da mutlu oluyoruz. AK Parti ile beraber Milliyetçi Hareket Partimizin oluşturduğu Cumhur İttifakı her yerde güçlü. Seçimlerde de İnşallah daha önceki seçimlerden daha iyi bir netice alacağımızı ve İnşallah Kahramanmaraş'ta bir rekor kıracağımıza inanıyorum. Bugün ki çalışma arkadaşlarım bizimle beraber. Bu çalışmaya katılan bütün arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Muhtar adaylarımıza da başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

BAŞKAN MAHÇİÇEK'TEN TAPU MÜJDESİ!

Başkan Mahçiçek, "Bu yöredeki mahallelerimizde bir tapu sıkıntımız var. Bu tapularla ilgili geldiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. Ama Tarım Bakanlığı'ndan bir karar çıkartmak çok zor. Çünkü buralar tarım arazisi, ev yapamazsınız diyorlar. 3 sene uğraştıktan sonra üstünde ev olan yerleri tarım arazisinden çıkarttık. Tarım Bakanlığı'ndan izin çıktı. Şimdi Büyükşehir Belediyemiz 1/5000 lik imar çalışmalarını yapacak, arkasından Onikişubat Belediyemize gelecek. Bizde 1/1000 lik imar çalışmalarını yaparak Haziran ayına kadar çalışmaları bitirip, tapu işlemlerinide tahminen bu senenin Kasım ayında tapuları vereceğiz" dedi.