Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bu yıl 175'inci kuruluş yılı olarak kutlanacak Polis haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mahçiçek mesajında, “10 Nisan 1845 yılında kurulan Polis Teşkilatımızın 175. yılında, her zaman yanımızda olan polislerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizde asayişin sağlanmasında, bölünmez bütünlüğünün korunmasında gece gündüz demeden, can siperane, görevlerini en iyi şekilde yerine getiren polislerimize minnet borçluyuz. Polislerimiz, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme, işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gayret göstermektedirler. Ülkemizin yetiştirdiği bir değerdir aynı zamanda. Onların bu kutsal görevinde kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin duaları ve iyi dilek temennileri her zaman polisimizin yanındadır. Polisimizle, jandarmamızla, askerimizle ülkemizin geleceği tam anlamıyla güvendedir.

Onikişubat Belediyesi olarak, kendilerine teşekkürümüzün simgesi olsun diye, tüm polislerimize Polis Haftası’nda küçük de olsa hediyelerimizi takdim ettik. Geçirdiğimiz bu zorlu günlerde de, milletimizin yanında olmaları ve halkın sağlığı için sokaklarda bekleyerek, pandemi konusunda halkın dikkatli olmalarını temin bakımından gösterdikleri gayretler takdire şayandır. Sınırlarda tuttukları nöbetleri, uyumadan gecesini gündüzüne katarak yaptıkları çalışmaları, başka bir ülkede görmek mümkün değil. 

Polis Teşkilatı, ülkemizde 175 yıldır görevini başarıyla sürdürüyor. Bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne değer veren ve bunların yürütülebilmesi için gayret gösteren bir teşkilat.  Bu zor ve onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve sevgiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı, takdir ve sevgiyle selamlar, sağlık, afiyet ve mutluluk diler, Polis Haftalarını kutlarım.” ifadelerine yer verdi.