Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve beraberindeki heyet Akçakoyunlu Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti, esnafların görüş ve önerilerini alarak, sorunlarını dinledi. 

Mahçiçek, her zaman esnafa destek verdiklerini ve onlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Ziyaretlerden dolayı fazlasıyla memnun kalan esnaf Başkan Mahçiçek'i güler yüzle karşıladı ve uzun süre sohbet etti.

Yaptığı esnaf ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Mahçiçek, "Bugün Maksutlu'dan başladık, Akçakoyunlu Mahallemize kadar geldik. Ama Akçakoyunlu Mahallemizin bizim özelliği var. Burası benim mahallem. Mahallemin insanlarıyla görüşme imkanımız oldu, Hoş muhabbetler ettik. Dolayısıyla bende uzun zamandır mahallelimi görmüyordum. Onları görünce mutlu oldu. İnşallah 24 Haziran'da da inanıyorum ki bize destekleri devam edecektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, "Seçim programlarımıza Maksutlu'dan başladık, Onikişubat Belediye Başkanımızın yaptırmış olduğu Bilgi ve Kültür Evimizin açılışını yaptık. Hemde Maksutlu vatandaşlarımızla bir araya geldik. Daha sonra Akçakoyunlu Mahallemize gelerek seçim çalışmaların ikinci kısmına geçtik. Burada esnaflarımızı geziyoruz. Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Gerçekten gittiğimiz her yerde bizi son derece nezaketli biçimde karşılıyor." dedi.