Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek EXPO alanında belediye meclis üyelerine veda yemeği verdi.

Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek yapmış olduğu açıklamada: "Bir dönemin sonunda tekrar sizlerle bir aradayız. Öncelikle bu beş yıldan bu yana yaptığımız hizmetlerin hemen tümünde emeğiniz var, gayretiniz var. Şuan içerisinde olduğumuz bu projenin de gerçekleşmesinde, realize edilmesinde hep katkı sağladığınız, emek verdiniz. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki sizlerle beraber çalışmaya devam edelim ama şunu açık ve net olarak söyleyelim bu güne kadar beraber çalıştığımız arkadaşlara belediyemiz her zaman açıktır. Bu belediye her zaman sizlerin değerli fikirlerine değer verecektir, ihtiyacı da vardır. Ne zaman ki bizim çalışmalarımıza bir katkı sunacak olursanız her zaman yanınızdayız, her zaman beraberiz. 

İnşallah önümüzdeki dönemde de bu kabil Kahramanmaraş’a değer katacak, Kahramanmaraş’ı daha üst liglere taşıyacak, bir başka ifadeyle Kahramanmaraş’ımızın tanıtımını, ekonomisini, geleceğini çok daha iyi noktalara taşıyacak projeler üretmek noktasında yine beraber olacağız. Bu noktada her zaman düşüncelerinize, fikirlerinize, katkılarınıza açığız. Doğrusu günler çok çabuk gelip geçiyor, bir bakmışız ki başlamış, bir bakmışız ki bitmişiz. Ama her şeyin de bir başı ve sonu var. Bütün komisyonlarda arkadaşlarımız gayret ettiler. Onikişubat Belediyemizin hizmetlerini, insanlarımıza ulaşmada, onlarla hemhal olmada komisyonlarımız ve sizler aracılığıyla çok ciddi çalışmalar yapıldı. Neredeyse ulaşmadığımız, dokunmadığımız bir kesim kalmadı. Onikişubat Belediyemize sizlerin de sayesinde kamuoyundaki algı çok iyi noktalarda. Başladığımız günden çok daha iyi noktalarda Allah’a şükür. Daha da iyi noktalarda olacaktır İnşallah. 

Yeni çalışma arkadaşlarımızla beraber inanıyorum ki Onikişubat’ımızı çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu son ürettiğimiz proje, yani EXPO 2023 projesi belki Kahramanmaraş’ın tarihinde bir defa üretilemeyecek bir proje. Kahramanmaraş’ın tarihine, geleceğine, tanıtımına, ekonomisine başka bir projeyle ya da birkaç projeyle ulaşamayacağımız bir proje bu. Bir defa daha ben inanıyorum ki geçmişte yaptığımız içme suları ve başka projelerimiz gibi bu defa da dünya projesi üretmek sizlere ve bizlere nasip oldu. Bu dünya projesinde yakın bir zamanda İnşallah burada tamamlanan kısımları açmaya başlayacağız. Önemli bir kısmını tamamladık. Alt yapı çalışmalarımız aşağı yukarı bitti, elektriği, suyu, kanalizasyonu bitti, çevre düzenlemesi zaten proje kapsamında yapılıyor. Uğur Beceği ve Kelebek Müzesi’nin inşaatı belli bir noktaya geldi, agua parklar ve lunaparklar belli bir seviyede, hobi evlerimiz yapılıyor. Diğer projelerimizi de bu süreç içerisinde yavaş yavaş yapacağız. Gerçekten yüzlerce trilyonlarla ifade edilebilecek bir projeyi, ilçe belediyesinin yapması gerçekten önemliydi. Daha güzel projeler üretiriz diye temenni ediyorum. Bir defa daha hepinize hem bugünkü davetimizi icabet ettiğiniz hem de yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.