31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hem ilçe merkezindeki hem de kırsaldaki mahallelere ara vermeksizin ziyaretler gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Sarıçukur Ve Maksutlu mahalle sakinlerini ziyaret etti. Son olarak ise Necmeddin Erbakan Bulvarı'nda bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Maksutlu ve Sarıçukur mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat İlçe Kadın kolları Başkanu Banu Pakdil ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı, Sarıçukur Ve Maksutlu mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Son olarak Necmeddin Erbakan Bulvarı'nda bulunan esnafları ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Ziyaretler kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek,  ''Bugün sabahleyin Maksutlu ve Sarıçukur mahallelerimizi ziyaret ettik, vatandaşlarımızla buluştuk. Vatandaşlarımıza 31 Mart seçimlerinin ne anlama geldiğini bu beka meselesinin neyi kapsadığını anlatmaya gayret ettik. Gördük ki Sarıçukur ve maksutluda ki kardeşlerimiz meselenin farkındalar. Bu vefa meselesinin beka meselesinin ne olduğunu kavramışlar. Destekleridi ciddi manada Allah'a şükür Cumhur ittifakı'mıza. Dolayısıyla Cumhur İttifakı'na olan ilgiyi görünce mutlu olduk. Buradaki esnaflarımızı ziyaret ettik, hatırlarını sorduk, hayırlı işler dileğinde bulunduk ve esnaflarımızında Allah'a şükür Cumhur İttifakına ilgisi son derece iyi noktalarda. Tabiki çalışma arkadaşlarımızla beraber bunlarda bizi mutlu ediyor. Bugünkü çalışmalarımıza bize refakat eden Kadın Kolları Başkanımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve teşkilattaki arkadaşlarımıza bizim çalışmalarımıza katkı verdikleri için gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah iki gün sonraki seçimlerde de Kahramanmaraş olarak çok daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum. Bu millet iskikrarın, bu güzelliğin ülkemizdeki bu gerçekten bize sıkıntı vermek istiyenlere, fırsat vermeyecek bir anlayışla, bunuda İnşallah sandıklara giderek ve Cumhur İttifakı'na destek vererek gösterecekler diye temenni ediyorum'' şeklinde konuştu.