2018-2019 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan Barbaros İlkokulu öğrencileri, karnelerini Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in elinden aldı. 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Kaymakamı Alaaddin Serdar Polat, Onikişubatı İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ile birlikte Barbaros İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Ayrıca Başkan Mahçiçek öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.

Barbaros İlkokulu'ndaki karne dağıtımının ardından konuşan Başkan Mahçiçek, "Bu yaşlarda ilkokula yeni başlayan çocukların buradaki mutluluğunu paylaşmakta tabiki bizim amacımız. Bu sene yeni okula başlamışlar, sömestır tatiline ulaşmışlar, bugünde karnelerini alıyorlar. Bu karne merasiminde onların mutluluğuna ortak olmaya çalıştık. Küçük küçük hediyeler vermeye gayret ediyoruz. Ben bu çocuklarımızın inşallah gelecekte çok daha iyi konumlarda çok daha iyi şartlarda okuyacaklarına inanıyorum. Türkiye'nin gelişimi büyümesi her geçen gün devam ediyor. Dolayısıyla eğitimdeki fırsatlarda, fırsat eşitliğide devam ediyor. Bu Çocuklar inşallah geleceğin yöneticileri olacaklar, bu ülkeyi bizden daha iyi yönetecekler. Bu vesile ile çocuklara başarılar diliyorum, aileleriyle beraber mutluluklar saadetler diliyorum" diye konuştu.

Neşeli anların yaşandığı karne dağıtım törenlerinde öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Mahçiçek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.