Sabah saatlerinde parti teşkilatıyla Onikişubat Seçim Bürosu’nda bir araya gelen Başkan Mahçiçek, Odun Ambarı'nı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılandı.

Odun Ambarı içerisindeki tüm işyerlerinde esnaflarla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na destek istedi.

Ziyaretler kapsamında vatandaşlarla ettiği sohbetlerden çok keyif aldığını belirten Başkan Mahçiçek, ''Partimizin yapmış olduğu program çerçevesinde bütün ekip arkadaşlarımızla beraber bugün mahrukatçılar ve briketçilerimizin ekmek yedikleri, ekmeklerini kazandıkları alandayız buradaki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hatırlarını soruyoruz hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz. Eksik, noksan varsa onları da tespit etmeye çalışıyoruz. Önünde bulunduğumuz Belediyemizin yaptığı donanımlı küçükte olsa taşıyıcı arkadaşlarımıza yaptığımız küçük bir barınma, oturma yeri gibi bir alan. Kış günleri buralarda bu taşıyıcı arkadaşlarımız kaldırımların üzerinde hep iş beklerlerdi artık burada çok daha rahat bir ortamda iş bekleyecekleri bir alan oluşturduk. Buradaki çalışmalarımızda gördük ki Allah'a Şükür hem şehirlerimizin buradaki esnaflarımızın yani odunculuk yapan, kerestecilikte iştikak eden meslek sahibi arkadaşlarımızın ve briketle, briket imalatı yapan arkadaşlarımızın partimize Cumhur İttifakımıza ilgileri, destekleri büyüyerek devam ediyor bunda da gayet mutluluk duyuyoruz. Ve inşallah bu Cumhur İttifakı 31 Mart akşamı inşallah çok iyi neticeler alacak ve ülkemizin birliği bütünlüğü ve bize karşı yani ülkemize karşı sıkıntı verecek yada zarar verecek o içerideki ve dışarıdaki bu ülkenin gelişmesini, büyümesini istemeyenlere de güzel bir ders verecek. Ben bu bağlamda bütün esnaf kardeşlerimize hayırlı işler temennisinde bulunuyorum Allah onların yardımcıları olsun diye temenni ediyorum" dedi.