Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 'Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nun tanıtımı için KMESOB temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Yaşanabilir kentler sıralamasında Onikişubat'ı en öndeki sıralara taşıyacaklarını ifade eden Başkan Mahçiçek, "Hep beraber el birliği içerisinde, gönül birliği içerisinde Kahramanmaraş Onikişubatımızı yaşanabilir kentler sıralamasında en öndeki sıralara taşıyacağız. Bu memleketin Hakkı bu, bu hakkı hepimizin inşallah teslim etmesi lazım" dedi.

Başkan Mahçiçek'in konuşmasından satırbaşları;

"Bugün böyle bir sabah vaktinde bizleri onurlandırğınız için davetimize icabet edip şereflendirdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Biz millet olarak bizim esnafımız devletine, milletine, değerlerine bağlı bir kesimi temsil eder. Öyle ki oradan Elhamdülillah bugüne kadar bir hain çıkmamıştır. Öyle ki kazandığının bir kısmını başka bir ifade ile çocuklarının payını fakir fukaraya da, öyle bir esnaf kesimi ki bir miktar daha olursa onu camiye okullara dağıtır. Yani paylaşımcıdır, memleketin değerleriyle hep bütünleşmiştir. Başka bir ifade ile o ahilik geleneğiyle ustalıktan çıraklıktan tutun bütün o değer yargılarıyla bu milletin bu ülkenin temel taşlarındandır ve her türlü takdirin üzerindedir. Şükürler olsun ki bu ülke böyle bir kesime böyle bir topluluğa sahiptir.

"KISA BİR SÜRE SONRA ÇOK İYİ HİZMETLER YAPTIK"
Bu ülkede esnaflarımız için bizde belediyeler olarak ne yaparsak onlar hep az kabul etmişiz daha fazlasına layıktir demişizdir. İşte bu memlekette yani biraz önce sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi adını kurtuluşumuzun istiklal savaşımızın başlangıcından alan böyle bir ilçeninde kuruluşundan kısa bir süre sonra çok iyi bir hizmetler yaptığını Allah'a şükür hep beraber gördük. Daha da İnşAllah güzel olacak. Bu memleket bizim memleketimiz. Hemen her şeyin en güzeline kavuşacak. Hep beraber el birliği içerisinde gönül birliği içerisinde Kahramanmaraş Onikişubatımızı yaşanabilir kentler sıralamasında en öndeki sıralara taşıyacağız. Bu memleketin Hakkı bu, bu hakkı hepimizin inşallah teslim etmesi lazım.

"HİÇBİR ŞAİBESİ YOKTUR"
Kahramanmaraş gerçekten çok özel bir şehir. Devletten aldığı imkanları çarçur etmeden milletin hizmetine istihdama katma değer yaratmada en önde gelen bir memleket. Devletten aldığı imkanları hiç çarçur etmeden tekrar milletine istihdam olarak ekmek kapısı olarak açmıştır ve hiçbir şaibesi yoktur. 

"120 BİN İNSANIMIZA İHSTİHDAM..."
17 sene devlet planlama da çalışmış bir arkadaşınız olarak biliyorum ki bu memlekette ki yatırımların hepsi helal. Ve şimdi bu memlekette o yatırımlarla 120 bin insanımıza istihdam sağlanmaktadır. Bin'e yakın fabrikamız var, binlerce esnaf kardeşimiz var. Oralarda insanlarımız ekmeğini paylaşırlar. Bu memleketin bir ferdi olarak biz de gurur duyuyoruz ve iftihar ediyoruz. Bu memlekete daha çok ömrümüz yettiğince görev süremiz boyunca hep beraber daha iyi şeyler yapacağız"