31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin yapılması sonucunda Belediye Başkanlığında 147.118 oy alan ve yüzde 66,53 oranla AK Parti adayı olan Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi’ne yeniden başkan seçilmişti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Kahramanmaraş Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Mahçiçek “ Bu Başarı Hepimizin Başarısıdır”

Konuşmasında duygusal anlar yaşayan Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“Yaklaşık 5 yıl önce yine burada mazbatamızı aldıktan sonra hep birlikteydik. Zaman çok hızlı geçiyor. 5 yıl çok çabuk geldi ve geçti. Ama biz hep birlikte bu süreçte 90 yılda yapılamayan hizmeti 5 yılda gerçekleştirdik. Ve ne mutlu bizlere ki Onikişubat Belediyesi’nin kamuoyunun önündeki algısını bir kez daha gördük. Bu algının oluşmasında, bu hizmetlerin yapılmasında sadece Hanefi Mahçiçek’in değil, bütün çalışma arkadaşlarımızın emeği vardır. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır.”

“ Kahramanmaraş’ı EXPO 2023 İle Tanıtacağız”

Bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraş’ın tanıtımına büyük destek sağlayacağını belirten Başkan Mahçiçek, “Allah ömür verdiği sürece Onikişubat için, Kahramanmaraş için, hep birlikte çalışacağız. Ve büyükşehir belediyemiz ile beraber Kahramanmaraş’ımızı yaşanabilir kentler listesinde ön sıralara getireceğiz. Tanıtım ve turizm noktasında, Uluslararası alanda gerçekleştireceğimiz EXPO 2023 Onikişubat Kahramanmaraş projesi ile Kahramanmaraş’ı hak ettiği noktaya getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Son olarak bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Mahçiçek, alkışlanarak, karanfiller ve güllerle makamına uğurlandı.