Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Mahalle gezilerine gece gündüz devam ediyor.

Her gün birden fazla mahalleyi gezerek hem esnaflar hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, bu kez ise önce Büyük Sır sonra ise Küçük Sır mahallelerini gezdi. Ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Mahçiçek:
"Sabahleyin cumanın bereketi dolayısıyla yola çıktık gördük ki cuma bereketli bir gün sizlerinde şahit olduğunuz gibi önce Büyük Sır'da sonra Küçük Sır'da Cumayı burada kardeşlerimizle beraber eda ettik. Bizim insanlarımızın gönlü bol, ikramları bol Allah'a şükür. Burada bize ikramlarda bulundular, yemek ziyafeti çektirdiler çok duygulandık çok memnun olduk doğrusu, gönlü geniş böyle ikramı bol insanlarla beraber olmak bizler içinde güzellikti. Hem büyük sır mahallemizde hemde küçük sır mahallemizde Belediyemizde Allah'a şükür imkanlar ölçüsünde güzel hizmetler yaptık, eksik olan noksan olan neler varsa onları arkadaşlarımızla istişare ettik onları da inşallah bu dönemde çok uzun zaman geçmeden inşallah yapacağız. Hep şunu söyledik buralarda yaşayan insanlarımız zor şartlar altında yaşıyor kolay değil, ama 5 sene öncesine göre buralardaki imkan, yaşam tarzı ya da şartları 5 sene öncesine göre daha iyi Allah'a şükür. Önümüzdeki dönemde çok daha iyi olacak inşallah. Şehirde, merkezde ne varsa buralarda da olacak inşallah. Bu güzel insanlarla, kadirşinas insanlarla beraber olmak çok güzeldi. Bu gün cumanın bekaretinden hep beraber istifade etme imkanı bulduk çalışma arkadaşlarımızla beraber, Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber, onların adına, kendimin adına, belediyemin adına bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah onları var etsin diyorum" ifadelerini kullandı.