Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan ayının gelmesi nedeniyle camileri gül kokusuyla donattı. Hemşehrilerinin daha ferah ve huzurlu bir ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını belirten Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına  girmenin mutluluğu ve şükrü içerisindeyiz. Dinimizde ayrı bir yeri olan bu ayda ibadetlerimize, yardımlarımıza, paylaşımlarımıza ve kardeşliğimize daha da ehemmiyet veririz. 

Biz de bu münasebetle camilerimizde ibadetlerini yapacak olan hemşehrilerimizin güzel kokular eşliğinde huşu ile namaz kılmaları için; Abdülhamithan Cami, Acemli Cami, Ali Özge Cami, Batıpark Cami, Bediüzzaman Cami, Bertizliler Cami, Arasa Cami, Delilalili Cami, Devecili Cami, Dumlupınar Cami, Elife Hatun Cami, Etikent Mustafa Sabancı Cami, H.Hasan Gezginç Cami, Hacı Ramazan Cami, Halil Çavuş Cami, Hz.Ebubekir Cami, Hz. Hamza Cami, Hz. Ukkaşe Cami, Medine Cami, Necip Fazıl Kısakürek Cami, O.Sadi Kazancı Cami, Prof. Dr. Mahmud Esan Coşan Cami, Ravza Cami, Saçaklızade Cami, Yeşilevler Hacı İbrahim Kral Cami, Yunus Emre Cami, Zekeriya Tanrıverdi Cami, Hacı Hüseyin Kara Cami ve Boğaziçi Cami içlerini gül kokusuyla kokulandırdık. 

Camiye gelen hemşehrilerimizin beğenisi ile karşılaşan ekiplerimiz, çalışmalarına gayretle devam ediyorlar. Ramazan ayının tekrar tüm hemşehrilerimize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”