Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ile birlikte gelen diğer oda başkanlarına Bisiklet ve yürüyüş yolu hakkında bilgiler veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek "Burayı 7 ayda yaptık" dedi. 

KMESOB Başkanı Kuybu Kanal Maraş mikrofonlarına şunları söyledi:"Söylenecek söz yok, her şey çok güzel ilk defa görüyoruz bazı şeyleri. Özellikle aile tipi olması çok güzel" diye konuştu.

"BURAYI 7 AYDA YAPTIK"

Başkan Mahçiçek ise "Kahramanmaraş'ın coğrafi konumu belli engebeli rampalı bisiklet yolların da uluslararası ölçekteki eğimi %2 olması lazım. Bizim buradaki eğitimimiz 10 binde bir. Tabii burası Devlet Su İşlerimizin alanıydı. O zaman ki bölge müdürümüz Mevlüt Aydın Bey'le konuştuk genel müdürlüğümüze de karşılıklı olarak mutabakat sağladık ve burayı aldık. Yaklaşık 7 ay içerisinde yaptık. Buradaki yolların tümünü açtık şurada gabion dediğimiz çağıllardan bir duvar ördük." dedi.

Yaşanabilir bir ilçe olması adına çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Mahçiçek, "Farkındalılık yarattığımız projeler ile o hedefe doğru emin adımlarla yaklaşıyoruz" diye konuştu.