Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek, çalınmadık kapı bırakmıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Toplamda 8 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı, Kapıkaya, Avcılar, Ilıca, Süleymanlı, Haci İbrahim Uşağı, Kozcağız, Çamlıbel  ve son solarak Çakırdere Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yaptıüı açıklamada, "Bugün çok yoğun bir program icra ettik sabah 9:30'dan itibaren Kapıkaya mahallemizden başlayarak  Avcılar, ılıca , Süleymanlı ,Haci İbrahim Uşağı,Kozcağız, Çamlıbel ve son olarak da çakırdere mahallelerimizi dolaştık. Olumlu itibarlar la ayrıldık mahallelerimizden. Hizmet noktasında çok eksiğimizin olmadığını gördük. Bu vesileyle oralarda yapmamız gereken eksik olan şeyler varsa onları da tespit etme imkanımız oluyor. Kardeşlerimizin oralarda yaşayan insanlarımızın görüşlerini, düşüncelerini alıyoruz. Onikişubat Belediyemizin yaptığı Hizmetler ortada. Ben bunu hep söylüyorum mübala değil bu, son 90 senede yapılanların çok daha önünde, yani 200-210 tane seçmeni olan bir mahallemize 1,5 trilyon kaynak harcamışız. Oradaki arkadaşlarımızın ifadesi bu artık  kundura giyiyoruz çamurların içinde değiliz diyorlar, bu da bizleri mutlu ediyor. Bir siyasetçinin mutlu olacağı şey mukabil hizmetleri gördüğü zaman o hizmetlerinde orada yaşayan insanlar tarafından takdir edildiği zaman işte mutluluk orada.

CUMHUR İTTİFAKIMIZ ONİKİŞUBAT BÖLGEMİZDE REKOR KIRACAK

İnanıyorum ki inşallah Cumhur İttifakımız Onikişubat bölgemizde rekor kıracak ciddi sonuçlar alacak. bir şey daha söyleyeyim mübala değil bizim Belediye Meclis üyelerimiz tulum çıkacak başka bir partiden Belediye meclis üyesi olmayacak inşallah ve tulum olarak çıkacak ve arkadaşlarımızla çalışacağız" ifadelerini kullandı.