Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci ve teşkilat üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Şahinkayası, Tekir, Döngele, Kürtül, Kavlaklı, Ceyhan ve Kazım Karabekir mahallelerini ziyaret etti.

MAHÇİÇEK'E SEVGİ SELİ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek, çalınmadık kapı bırakmıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Toplamda 7 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı Mahçiçek ve ilçe teşkilatı, Şahinkayası, Tekir, Döngele, Kürtül, Kavlaklı, Ceyhan ve Kazım Karabekir Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Şahinkayası, Tekir, Döngele, Kürtül, Kavlaklı, Ceyhan ve Kazım Karabekir Mahallerine rekor rakamlarla yatırım yapıldığını belirten Başkan Mahçiçek, fiziki çalışmaların yanı sıra kırsalda eğitim, kültür ve sanat alanlarının da önemine değindi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın kırsalda bulunan 7 mahhalleyi ziyaret etiklerini belirten Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, ''Vatandaşlarımızla karşılıklı olarak sohbet ettik. Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulları anlatmaya gayret ettik. Bu içinde bulunduğumuz sıkıntılı tablodan çıkış yollarını anlatmaya gayret ettik. Dolayısıyla 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu seçimden çok daha önemli bir hale geldiğini arkadaşlarımıza anlatmaya gayret ettik. İnanıyorum ki arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle bu Türkiye'nin içinde bulduğu şartları biliyorlar. İnşallah 31 Mart'ta ona göre de gereğini yapacaklar biz de buralarda kardeşlerimizden ilgi gördük bize misafirperverlik gösterdiler, ağırladılar kendilerine teşekkür ediyorum. Birde Kürtül'de güzel bir tablo gördük muhtar adaylarımızın hepsi beraber karşılıklı medeni bir yarış içindeler herhangi bir tatsızlığa inşallah bir fırsat vermeyecekler bundan da mutlu olduk bütün muhtar adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Ve inşallah önümüzdeki dönemde kürtül mahallemize çok daha iyi imkanlar hizmetler gelecek hep beraber el birliği içerisinde Büyükşehir belediyemizle beraber Kürtül mahallemizi daha güzel daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. 

Onikişubat Belediyemizin sadece Başkanının değil topyekun yönetiminin çalışanlarının bir çalışma tarzı var. O çalışma tarzı özveri ve ibadet telakkisiyle yapılmaktadır. Dolayısıyla bu 5 senelik dönemde çalışma arkadaşlarımızla beraber her mahallemize her beldemize dokunmaya, hizmet etmeye gayret ediyoruz. Ben inanıyorum ki yeni dönemde çok fazla bir şey kalmayacaktır ama ihtiyaçlar sınırsız biliyorsunuz belki yeni dönemde bütün bunlar bitecek arkadaşlar bize doğalgaz getir diyecekler ve yeni bir ihtiyaç daha çıkacak onlarda inşallah zaman içinde olacak diyorum'' şeklinde konuştu. 

"DAHA YAŞANABİLİR BİR ORTAM İSTİYORUZ"

Gün içerisinde 7 mahalleyi ziyaret eden Başkan Mahçiçek, rekor rakamlarla kırsal kesimlere yatırım yaptıklarını belirterek, kırsal bölgede bulunan vatandaşın bu hizmetin çok daha iyisine layık olduğunu söyledi. İlerleyen süreçlerde kırsal bölgelere daha güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Mahçiçek, bütün amacının vatandaşların daha sağlıklı ve güzel bir ortamda eksikleri olmadan yaşamalarını temin etmek olduğunu belirtti. Kırsal ile merkez arasında hizmet farkı olmayacağını belirten Başkan Mahçiçek, eksiklikleri kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.