Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek, çalınmadık kapı bırakmıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Toplamda 4 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı, Hasancıklı, Köseli, Orhangazi ve son solarak İsmailli Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Başkan Mahçiçek basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada: ''Sabah saatlerinden bu yana mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Hasancıklı Mahallesi’nden başlamıştık, Köseli ve Orhangazi Mahallelerini ziyaret ettikten sonra şimdiki durağımız ise İsmailli Mahallesi oldu. Allah’a şükürler olsun, insanlarımız bizleri gayet samimi bir şekilde karşılıyorlar. Karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz, dertleşiyoruz. eksiğimiz, noksanımız varsa onların tespiti yazıyoruz, notlar alıyoruz. Bu eksikliklerimizi de önümüzdeki dönemlerde yapmaya gayret edeceğiz. Onun dışında bugüne kadar iyi şeyler yaptığımızı da görüyoruz. İnsanlarımız genellikle mutlu, gerçekten Cumhuriyet döneminde yapılmayanları son beş senede yapmışız elhamdülillah. Ama bunun dışında eksiğimiz varsa onları da zaman içerisinde yapacağız. Örneğin karşıda Onikişubat Belediyesi’nin otobüs ve işçi durağını görüyoruz. Onikişubat’ın her yerinde bir izimiz var elhamdülillah. Ama bizim güzel insanlarımız her türlü hizmetin en iyisine layık. O en iyisini de yapmak için hep beraber gayret edeceğiz. Görüyoruz ki ayrıca Cumhur İttifakı’na olan ilgi çok iyi noktalarda. Seçimlerden de İnşallah iyi bir netice alacağız. Ülkemize, milletimize, vatandaşlarımıza hep beraber hizmet edeceğiz. Hizmetlerimizi her zaman olduğu gibi halkımızın ayaklarına taşıyacağız. 

Bir vatandaşımız 100 yılda yapılmayanları beş yılda nasıl yaptınız diye sormuştu. Bu Onikişubat Belediyesi’nin ve AK Parti belediyelerinin bir farkı. Büyükşehir olduktan sonra Kahramanmaraş’ta muazzam bir değişim var. Artık köy diye bir şey yok, mahalle var. O mahallelerde de merkezde ne varsa hepsi var. Bir taraftan da mahallelerimizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz. Özellikle kırsalda daha yaşanabilir mahalleler oluşturabilmek için önümüzdeki dönemlerde imar çalışmalarının, alt yapı çalışmalarının yapılması lazım. İnşallah önümüzdeki dönem bütün eksikliklerimizi Büyükşehir Belediyemizle birlikte gidereceğiz. Mahallelerimizi çok daha güzel, çok daha yaşanabilir hale getireceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Başkan Mahçiçek’e ziyaretler sırasında eşlik eden AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise: ''Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte kırsal mahallelerimizi geziyoruz. Hamdolsun gittiğimiz her yerde gençlerimizden yaşlılarımıza kadar tüm herkes bizi çok samimi, güler yüzle karşılıyorlar. Bu da bizi memnun ediyor. Hem belediyelerimizin hem hükümetimizin yaptığı hizmetlere hem de Cumhur İttifakı’na olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu da bizim moral ve motivasyonumuzu yükseltiyor. Vatandaşlarımıza bu sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemizin ve hükümetimizin hizmetlerinin önümüzdeki dönemde daha da artacağını ifade etmek istiyorum.'' ifadelerine yer verdi.