Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Mahalle gezilerine gece gündüz devam ediyor.

Yerel Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam eden Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek'in bu sefer ki durağı AV. Mehmet Ali Kısakürek caddesi, Batı istikameti Halil Çavuş Cami hizası oldu.

Ziyaretler kapsamında esnafların yoğun ilgisini gören Mahçiçek tek tek hepsinin derdini dinledi

Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek: "Bu günkü çalışmamız Dumlupınar mahallemizin en uzun caddesi olan AV. Mehmet Ali Kısakürek caddesinde esnaf ziyaretleriyle başladı. Sabahtan bu yana da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hatırlarını soruyoruz, yani biraz ekonomik durgunluk var, arkadaşlarımız bundan bahsediyor, ama çok fazla bir sıkıntıları yok elhamdülillah. Bu ekonomik sıkıntılarda, inşallah havalar düzeliyor, baharla beraber İnşaat sektöründeki diğer sektörlerdeki canlılıkla inşallah rahatlayacak elhamdülillah. Hükümetimizden, AK Partimizden, Belediyelerimizin icraatından Halkımız mutlu memnun. Ufak tefek eksikler varsa da onları not ediyoruz, inşallah onları da telafi edicez. Ama görüyoruz ki, halkımızın AK Partimize olan teveccühü bu Cumhur İttifakı ile beraber artarak devam ediyor, bunlardan memnun oluyoruz. Bütün kardeşlerimize, bu caddedeki bütün esnaf kardeşlerimize, Kahramanmaraşlı kardeşlerimize bir defa daha hayırlı işler diliyorum. Allah işlerini rast getirsin diyorum" idadelerini kullandı.