Onikişubat ilçesi Mahalle Muhtarlarının katıldığı, yılsonu değerlendirme toplantısında Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi’nin 2018 yılında hizmete sunduğu çalışmaları ve 2019 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmet ve yatırımları ele aldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yaptığı konuşmada, temel hizmetlerin belediyeler tarafından eksiksiz bir şekilde yapıldığında muhtarların da rahatladığını belirtti. Mahçiçek,

"Her yıl sonunda yaptığımız gibi bu senede, demokrasinin ilk temel taşı olan muhtarlarımızla beraber, bugüne kadar yaptığımız hizmetleri, gözden geçirip önümüzdeki yıllarda yapacağımız hizmetlerle ilgili de, eksikler noksanlar varsa, onları muhtarlarımızdan dinliyerek onları not etmek ve önümüzdeki yılların proğramınıda böylelikle yapmış olmak, bu tuplantımızın amacı bu. Yani bu güne kadar yaptıklarımızı dediğim gibi gözden geçirip, muhtarlarımızla beraber önümüzdeki yıllarda yapacağımız hizmetlerle ilgili de onların dileklerini taleplerini almak. Böyleliklede inşallah özellikle kırsalda, yerleşim yeri olan mahallelerimizde bir eksiğimizin kalmasına dikkat etmek. Bizim açımızdan böyle. Gerçekten bu güne kadar önemli hizmetler yaptık, özellikle kırsalda ki mahallelerimize. Çok bi eksiğimiz kalmadı  ama dediğim gibi ufak tefek eksikler varsa da onları inşallah buğün hep beraber, arkadaşlarımızla beraber bu gün ve yarın muhtar arkadaşlarımızla onlarla 12'şerli gruplar halinde topnlanıp önümüzdeki yıllarında programını inşallah böylelikle yapmış olacağız. Ben şimdiden bütün muhtar arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı yıllar diliyorum. Aileleriyle, çocuklarıyla beraber sağlık içinde mutluluk içerisinde güzel bir yeni yıl daha temeni ediyorum. İnşallah kendilerinede yapacakları seçimlerde başarılar diliyorum" dedi.

Ayrıca Başkan Mahçiçek kırsala önemli yatırımlar yaptık diyerek bu toplantılar sayesinde hiç bir eksiklerinin kalmayacağını söyledi.

Toplantı sonunda Muhtarlar, Başkan Mahçiçek’e taleplerini ve önerilerini sundular.