Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi'nde her bayram gelenek haline gelen bayramlaşma, bu bayramda da Abdülhamid Han Camii’nde gerçekleşti. Bayram namazını Abdülhamid Han Camii’nde kılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek cami çıkışında vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Başkan Mahçiçek, özellikle yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Onikişubat Belediyesi'nce Bayram namazı çıkışında vatandaşlara, sabah kahvaltısı ikram edildi.

Abdülhamid Han Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek bayramlaşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Ramazan geldi geçti. Rahmetinden, bereketinden istifade ettik. Bugün de Ramazan Bayramı’mızın, bereketini, güzelliğini cami cemaatimizle memleketimizin güzel insanlarıyla paylaştık. Sabah kahvaltımızda soframızı, arkadaşlarımıza, kardeşlerimize paylaştık. Bu güzelliği bize yaşattığı için Cenabı Hakka şükürler olsun diye temenni ediyorum, dua ediyorum. Bakanımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla da beraber olduk. Onlarda bizleri onurlandırdılar, onlara da teşekkür ediyorum. Bu bağlamda bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hepimize ailelerimizle beraber sağlık içinde, mutluluk içerisinde, böyle nice Ramazanlara akabinden de bayramlara erişmemizi nasip etsin diye dua ve temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bayram namazına gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ise, "Rabbimize hamdolsun bizi bayram sabahına kavuşturdu. Bu bayram vesilesiyle şehadete uğurladığımız şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Onlar sayesinde biz bu alanda çok güvenli bir şekilde ibadetimizi yaptık, namazımızı kıldık ve kahvaltımızı ve bayramımızı yapıyoruz. Şu anda çok zor şartlarda, çok zirvelerde ya da mağaralarda, mağara içlerinde polisimiz, askerimiz, korcularımız, bütün güvenlik güçlerimiz görev yapıyorlar. Şehadete uğurladıklarımız için bir kez daha minnet duygularımı ifade ediyorum. Onların ailelerine şunu söylememiz mümkün, bugüne kadar o şehitlerimizin çocuklarıydı artık milletimizin çocukları oldular, onlar da şehit annesi şehit babası oldular. Gerçekten çok büyük bir gurur. Allah, milletimize, devletimize zeval vermesin.’’ diye konuştu.