Cimbom, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Neftçi'ye konuk oluyor. Tur tek maç üzerinden oynanacak. Galatasaray, Neftçi Bakü'yü elemesi durumunda 3. ön eleme turunda Renova - Hajduk Split galibi ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, bu maçı sahasında oynayacak.

Galatasaray, Avrupa mecarasına Bakü'de başlıyor. Sarı-kırmızılılar, dost ve kardeş ülkenin temsilcisi Neftçi Bakü deplasmanında tur arayacak. Pandemi nedeniyle tek maç üzerinden oynanacak. Temsilcimiz Neftçi'yi geçerse 3. turda Renova - Hajduk Split eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıarda yıldız isimler Arda, Feghouli, Emre Kılınç ve Falcao'nun birlikte ilk 11'de yer alması bekleniliyor.

Neftçi - Galatasaray maçı seyircisiz oynanacak; ancak Spor Smart ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, 'Spor Smart maçı canlı izle' başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle ekranı!

GALATASARAY - NEFTÇİ MAÇI CANLI YAYIN İZLE
Bu noktada, Galatasaray Neftçiile oynayacağı maçı canlı izlemek isteyen vatandaşlar, 'v maç canlı izle' başlığı altında araştırmalarını arttırdı. Haberimizden, Sırbistan Türkiye maçı canlı yayın izle ekranı ve 11'ler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Maçı Spor Smart ekranlarında naklen olarak izleyebilirsiniz